Team

Hearing Pro Group is een jong, dynamisch bedrijf met vijf enthousiaste ondernemers gevestigd in drie locaties in heel Nederland. Wij zijn distributeur van gehoorbescherming op maat, namelijk de otoplastieken.

Bedrijven en particulieren weten ons te vinden voor ons persoonlijk advies en goede service. Voor een vrijblijvend gesprek mag u altijd contact opnemen met ons. Uw oren krijgen de deskundige aandacht die ze verdienen. De specialisten van Hearing Pro Group maken voor elk oor graag een passende otoplastiek.

Wij staan voor u klaar:

Hearing Pro Group Zuid-West

Jordie Bolleman en Nathalie Van Broeck

Jordie is het gezicht van Hearing Pro Group in Zeeland, Vlaanderen en gebieden tot Rotterdam. Hij is verantwoordelijk voor het klantencontact en de aanmetingen van de otoplastieken. Hij is tevens het aanspreekpunt voor deze regio. Jordie heeft al vijf jaar ervaring in het aanmeten van de gehoorbescherming. Nathalie is het gezicht achter de schermen van de vestiging Zuid-West. Zij regelt de administratie en facturatie. Daarnaast houdt ze zich bezig met alles dat bij marketing komt kijken zoals,- reclame, promotie, website, ontwerpen, drukwerk en social media.

Contact
Jordie Bolleman
+31(0)6-48270402
jordie@hearingprogroup.com

Nathalie van Broeck
nathalie@hearingprogroup.com

KvKnr.: 67852572
BTWnr.: NL857199262B01

 

Hearing Pro Group Zuid-Oost

Arno Miesen en Kirsten Verwijlen

Arno en Kirsten zijn de aanspreekpunten voor de regio Limburg en omstreken. Hun klantenbestand reikt tot in Duitsland. Ook zijn zij een graag geziene gast bij bedrijven in Brabant en België. Arno loopt al tien jaar mee in de wereld van de gehoorbescherming. Ongeveer vier jaar geleden versterkt Kirsten het team in de vestiging Zuid-Oost. Arno is dagelijks op pad naar klanten, terwijl Kirsten de communicatie verzorgt. Tevens neemt zij de facturatie en administratie op zich.

Contact
Arno Miesen
+31(0)6-32145440
arno@hearingprogroup.com

Kirsten Verwijlen
+31(0)6-46416944
kirsten@hearingprogroup.com

KvKnr.: 62457918
BTWnr.: NL854825642B01

 

Hearing Pro Group Noord-Oost-Midden

Jordie Bolleman, Arno Miesen, Kirsten Verwijlen

Wij zijn op aanvraag ook actief in het noord, oost en het midden van Nederland. Wij zijn verantwoordelijk voor alle relaties in dit mooie uitgestrekte gebied. Het stukje Duitsland vanaf Arnhem naar het noorden worden de klanten tevens bediend. Of het nu gaat om aanmetingen, controle op lekdichtheid, toolbox presentaties of geluidsmetingen, Hearing Pro Group Noord-Oost-Midden staat voor u klaar.

Contact
Jordie Bolleman
+31(0)6-48270402
info@hearingprogroup.com

KvKnr.: 67852572
BTWnr.: NL857199262B01