Service

Bij Hearing Pro Group is iedere klant koning. Of u nu één setje nodig heeft of honderd stuks, u kunt van ons dezelfde unieke service verwachten.

Processtappen, hoe gaat het in zijn werk:
1) U maakt met ons de afspraak voor aanmeting van otoplastieken (of controle van bestaande oordoppen);
2) Wij arriveren zoals afgesproken ter plaatse, op tijd. Allereerst zullen we ons voorbereiden door uw beide gehoorgangen te controleren met een otoscoop. Bij problemen verwijzen wij u door naar de huisarts of bedrijfsarts. We zullen het aanmeten dan even uitstellen tot nader order;
3) Als het aanmeten kan, dan plaatsen we een watje in de gehoorgang om het trommelvlies te beschermen en spuiten we de aanmeetpasta in het gehoor. Deze hard in enkele minuten uit en wordt daarna verwijderd uit uw gehoor;
4) Uw afdrukken sturen wij naar het laboratorium waar zij worden vervaardigd;
5) Zodra de gehoorbescherming klaar is, maken wij met u een afspraak voor de levering. Tijdens de levering geven we u de instructie voor het gebruik en de reiniging van de otoplastieken. 
6) Zijn er tijdens uw gebruik vragen over de oordoppen, laat het ons gerust weten! Wij staan graag voor u klaar voor bijvoorbeeld een extra woordje uitleg. 
7) Wij adviseren de gehoorbescherming periodiek (jaarlijks) te controleren op pasvorm, omdat uw gehoor altijd blijft groeien. 

 

Garantie

Wij bieden twee jaar garantie op de pasvorm en demping van uw gehoorbescherming op maat.

Geen voorrijkosten

Wij rekenen geen voorrijkosten. Dit wilt zeggen dat wij voor één of meerdere sets gehoorbescherming op maat bij u op locatie komen zonder extra kosten.

Bij u op locatie

Onze medewerkers meten uw gehoorbescherming op maat aan bij uw bedrijf of op locatie. Ook voor de controles van de gehoorbescherming, komen wij bij u op locatie. Indien gevraagd zelfs buiten kantoortijden en eventueel in het weekend zonder extra kosten.

Persoonlijk

Persoonlijke aanmeting en levering door één van onze specialisten. u of uw bedrijf krijgt te maken met één en dezelfde contactpersoon. De medewerker die uw gehoorbescherming komt aanmeten, komt deze ook weer leveren.

Gratis filterwisseling

Bij elke set gehoorbescherming op maat bieden wij gratis een éénmalige filterwisseling aan indien de huidige filters niet voldoende dempen.

Geluidsmeting

Wij verrichten indien gevraagd ook een geluidsmeting op de werkplek om het geluidsniveau ter plaatse te bepalen d.m.v. dosimetrie (meetmethode)

Coaching

Wij geven bij levering van de gehoorbescherminh op maat een instructie over het correct in-en uitdoen van uw otoplastieken. Ook geven wij op verzoek een presentatie over ons bedrijf, onze gehoorbescherming en de gevaren van gehoorschade. Hierbij coachen wij u of uw personeel graag.

Spoed

Onze standaardlevering bedraagt drie tot vier weken. Dit komt omdat elke set gehoorbescherming één voor één keurig en precies wordt gefabriceerd in een daarvoor geschikt laboratorium. Het kan voorkomen dat een set gehoorbescherming zo snel mogelijk geleverd moet worden. Daarom kunnen wij ook een spoedlevering van maximum zeven werkdagen garanderen.

 

 

Accessoires

Elke set gehoorbescherming wordt geleverd met een oranje etui, schoonmaakpen (ook wel een cerumenpen genoemd), koord met clip en een gebruiksaanwijzing.

Controle en onderhoud

Om de duurzaamheid van uw otoplastieken te garanderen, adviseren wij deze periodiek (jaarlijks) door ons te laten controleren. Wij voeren de controle uit met een professioneel testapparaat. 

Voor het wekelijks onderhoud adviseren wij de Hearing Pro Clean set: een speciale reinigingsset die bestaat uit schoonmaaktabletten, reinigingsspray met borsteltje, blaasbalg en een reinigingsbeker met zeef.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met ons.